Paraffine bad

Massage

Uw handen zijn uw visitekaartjes!

Een paraffinebad (paraffine pakking) is een heerlijke verwennerij voor uw handen en voeten. Deze behandeling heeft een hydraterende werking met een direct zichtbaar resultaat, en werkt tot diep in de huid. Door invloeden van buitenaf, zoals schoonmaakmiddelen, UV straling van de zon, water, wind, regen enz. drogen uw handen enorm uit. Ze worden ruw, schraal en zijn vaak ook nog eens pijnlijk. Maar ook invloeden van binnenuit kunnen voor pijnlijke handen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reumatische aandoening (gewrichtsklachten).

De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant.

De behandeling

Nadat uw handen/voeten zijn ingesmeerd met een heerlijk voedende crème, worden uw handen gedompeld in een bad met warme paraffine. Met een heerlijke geur en verzorgende ingrediënten, waardoor er een waslaag op uw handen ontstaat. Om deze warmte goed te kunnen vasthouden worden uw handen/voeten ingepakt in een speciaal plastic zakje. En daar overheen worden warmte vasthoudende wanten gedaan. Dit laten we ongeveer 10 minuten intrekken. De paraffine wordt daarna van uw handen/voeten verwijderd. Door de warmte gaan uw poriën open staan waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken. Na deze behandeling voelen uw handen/voeten zeer aangenaam en zacht aan.

Wilt u een heerlijk moment voor uzelf? Ervaar dan zelf de werking van een heerlijke paraffinebad. Het verschil is direct zichtbaar!

De werking van een paraffinebad

  • Verzacht van de nagelriemen
  • Verbeterd de elasticiteit en structuur van de huid
  • Verzacht de opperhuid
  • Versterkt het onderhuidweefsel
  • Stimuleert de bloedsomloop in de handen

Voor een optimaal resultaat is het zeker aan te raden in combinatie met een manicure behandeling. U kunt het ook als aanvulling nemen na uw kunstnagel behandeling. Omdat het even tijd nodig heeft om de paraffine op temperatuur te krijgen, dient u bij het maken van een afspraak aan te geven of u gebruik wilt maken van de paraffine behandeling. Dit voorkomt onnodige wachttijd.