Massage

Massage

Ontspanningsmassage van de voeten en handen

Voetmassage

Bij een voetmassage worden de voeten, tenen en onderbenen gemasseerd. De huid en spieren worden hierbij gestimuleerd en kalmeert, dit zorgt voor een totale ontspanning. De bewegelijkheid van de teen gewrichten worden sterk verbeterd. Door regelmatige voetmassages te ondergaan wordt de spierkracht ook verbeterd. De behandeling stimuleert de bloedtoevoer van de voet en onderbenen en ontspant gespannen spieren.

Het is zeker de moeite waard om het een keer uit te proberen,  een echte aanrader!

Handmassage

Buiten dat u er een heerlijk relaxed van wordt, is het voornaamste doel hiervan de huid van uw handen te verzorgen en mooi te houden. De dunne, zachte huid op uw handen heeft veel te lijden van invloeden van buitenaf. Het droogt snel uit en is daardoor gevoelig voor rimpelvorming. Dit proces kan vertraagd worden door massage met voedende crèmes of oliën. Uw huid raakt beter doorbloedt en ziet er weer prachtig uit.

Een handmassage kan RSI klachten voorkomen of verlichten. Eén van de oorzaken van RSI is een overmaat aan steeds terugkerende handelingen van de hand. Handmassage maakt uw handspieren weer soepel, en wrijft de spanning er als het ware uit. Bovendien verbetert de doorbloeding waardoor opgehoopte afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Of u nu klachten heeft of niet, uw handen hebben dagelijks een hoop te verduren. Een beetje extra aandacht kunnen ze vaak wel gebruiken.