Kinderparty

Kinderparty

Kinder Nail Art Party

Op de nail art party gaan de kinderen leren om op een leuke manier nagels te versieren. Alle materialen worden verzorgd door beautysalon De Zonneschijn.

Nadat alle spullen zijn klaargezet kunnen we beginnen met de party. De jarige krijgt als eerst een cadeau namens Beautysalon De Zonneschijn. Of degene die de party heeft georganiseerd. Daarna zal ik uitleggen wat de bedoeling is en hoe de materialen het beste gebruikt kunnen worden.

Elk kind krijgt een nagelwieltje om te gaan versieren. Dit gaan we doen met verschillende kleuren nagellak, stripers, glitters, stickers, steentjes en verf. Er zijn ook voorbeelden te zien zodat je een idee hebt wat de mogelijkheden zijn. De kinderen mogen zelf bepalen waarmee ze het nagelwieltje willen versieren.

Wanneer de kinderen het wieltje klaar hebben, mogen ze hun eigen nagels mooi versieren. Ze kunnen er ook voor kiezen om elkaars nagels te versieren. De jarige kan er voor kiezen om haar nagels te laten lakken en versieren door de nagelstyliste. Om de gelakte nagels mooi te houden worden deze afgelakt met een top coat.

Het versierde nagelwieltje mag na afloop meegenomen worden naar huis.

Beautysalon de Zonneschijn verzorgt alle werk materialen, het enige waar u zelf voor moet zorgen is een ruime tafel (eventueel voorzien van zeil) waar aan gewerkt kan worden.

De Kinder Nail Art Party kost € 12,50 per persoon (inclusief alle materialen), het duurt ongeveer 2 uur.

De party is ook uit te breiden met andere leuke opties:

Cadeau tasjes  € 3,00 p.p.

Schminken       € 1,50 p.p.

Cupcake             € 5,00 ( 12 stuks) of € 0,50 per stuk

De party’s kunnen geboekt worden voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voor het maken van een afspraak voor de Kinder Nail Art Party, kunt u telefonisch contact opnemen op 0627861128 of mailen naar info@beautysalondezonneschijn.nl