Nagelbijtarrangement

Nagelbijten

Nagellbijtarrangement

Wilt u van het nagelbijten af? Dat kan!

Nagelbijten is een vervelende gewoonte, waar je maar moeilijk vanaf komt. Kunstnagels kunnen je hierbij helpen. Om u in de goede richting te helpen heb ik een speciaal nagelbijtarrangement samengesteld voor u. Het vergt wel enige doorzettingsvermogen maar wil u graag hierbij ondersteunen.

1ste afspraak  (week 1)

U komt langs voor uw eerste afspraak. Uw nagels worden gecontroleerd en op basis hiervan wordt voor gel of acrylnagels gekozen. Er wordt een set french manicure geplaatst. De nagels worden kort gehouden, omdat u niet gewend bent aan lange nagels. U krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee dient u uw nagelriemen 2 x per dag in te smeren om ze soepel te houden.

2e afspraak (week 2)

U komt langs voor een controle. We bespreken hoe het gaat en waar u tegenaan loopt. Uw nagels worden gecontroleerd en eventuele luchtrandjes worden weg gevijld. Afgebroken nagels worden gerepareerd.

3e afspraak (week 3)

2 Weken na het plaatsen van de kunstnagels krijgt u een nabehandeling. De nagels worden weer opgevuld en mooi in vorm gevijld. Dit gebeurd de eerste paar afspraken steeds na 2 weken, omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien. Door ze goed bij te houden weerhoudt het u om te gaan bijten en te peuteren.

4e afspraak (week 5)

2 Weken na de eerste nabehandeling worden de nagels weer opgevuld. De nagels worden een stukje ingekort en weer mooi in vorm gevijld.

5e afspraak (week7)

2 Weken na de tweede nabehandeling worden de nagels weer opgevuld. De nagels worden gecontroleerd, ingekort en mooi in vorm gevijld.

6e afspraak (week 10)

3 Weken na de laatste nabehandeling vindt de laatste afspraak van het arrangement plaats. De nagels worden voor de laatste keer nabehandeld.

Na afloop van de arrangement kunnen we weer een afspraak maken om de nagels na 3 weken op te laten vullen. Uiteraard tegen het normale tarief, zie prijslijst. U kunt er ook voor kiezen om de kunstnagels na afloop te laten verwijderen. Indien u de kunstnagels wilt laten verwijderen moet u er wel zeker van zijn dat u van het nagelbijten af bent. Het zou erg zonde zijn voor uw tijd en investering van het arrangement.

Het arrangement kost € 145,00 inclusief een flesje nagelriemolie en een handcrème naar keuze voor thuisgebruik. Het bedrag dient in 1 keer voldaan te worden bij de 1ste afspraak. In overleg kan dit in 2 keer. Alle afspraken kunnen dan gelijk vastgezet worden in de agenda. Op deze manier weet u zeker dat u zich 100% zal inzetten en gemotiveerd blijft voor de behandeling, en tussentijds niet zal afhaken. Aansluitend krijgt u na elke behandeling een gratis handmassage. Mocht er in de weken tussen de afspraken door problemen zijn met de nagels, aarzel niet en neem zo snel mogelijk contact op. Dit om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en u niet in de gelegenheid komt om te gaan bijten! Alle tussentijdse reparaties worden gratis uitgevoerd, dus er komen geen extra kosten bij kijken.