Shellac

Shellac

2 Weken lang mooi gelakte krasvrije nagels?

Kies dan nu voor Shellac!

Shellac is een UV-gel die je aanbrengt als lak. Bij het aanbrengen van Shellac hoeft de natuurlijke nagel niet te worden gevijld. Na het aanbrengen van Shellac wordt deze uitgehard onder een UV- lamp, dus er is geen droogtijd.

Er zijn diverse kleuren waar u een keus uit kunt maken. Door verschillende kleuren over elkaar te gebruiken ontstaat er een nieuwe kleur. Dus voor ieder wat wils.

2 Weken lang blijven ze gegarandeerd en krasvrij met een mooi resultaat, op de nagels zitten. Het ziet er heel natuurlijk uit, maar geeft ook een sterke natuurlijke bescherming voor je eigen nagels. De nagels mogen tot aan een nieuwe behandeling niet gevijld worden. Doet u dit wel dan kunnen er scheurtjes ontstaan en zal de lak eraf bladderen.

Bij het verwijderen van de Shellac hoeft er niet gevijld te worden. Deze is namelijk binnen 10 minuten afweekbaar! Op deze manier kunt u bij iedere behandeling weer een nieuwe kleur uitkiezen. Simpel toch?

Het aanbrengen van Shellac

  • De handen worden eerst gereinigd en gedesinfecteerd. Bestaande Shellac of nagellak wordt verwijderd van de nagels
  • De natuurlijke nagel wordt in vorm gevijld. Bij het aanbrengen op een kunstnagel zal dit niet nodig zijn.
  • De nagelplaat krijgt een diepte reiniging. Dit zorgt voor de ultieme hechting van het product.
  • Shellac wordt gelijkmatig in dunne lagen aangebracht en uitgehard onder de UV-lamp.

* Om de behandeling af te sluiten worden de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie. En de handen worden verzorgt met een handcrème naar keuze.

Bij uw eerste behandeling van een Shellac behandeling, krijgt u een gratis flesje nagelriemolie mee naar huis. Deze dient u 2 x per dag aan te brengen op uw nagelriemen.